Διαμονή

Η μυθολογία πίσω από την ονομασία Ελούντα Ολέα.
Στην Κρητική μυθολογία, η προέλευση της θεάς Αθηνάς φαίνεται να είναι στην Κρήτη. Η Κρητική Αθηνά, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με τη Μινωική «Θεά Φίδι», γεννήθηκε κοντά στον ποταμό Τρίτον και λέγεται ότι έχει δώσει την ιερή ελιά ως δώρο στους Μινωίτες.
Ο μύθος των τριών αδελφών Ελαΐς, Σπερμώ και Οινώ, τα ονόματα των οποίων συνδέθηκαν με τα τρία βασικά προϊόντα της Ελλάδας (ελαιόλαδο, σιτάρι, κρασί), ξεκινά από τη μινωική Κρήτη. Η Ελαΐς, η Σπερμώ και η Οινώ ήταν κόρες του Ανίου, ο οποίος ήταν γιος του Διονύσου και της Αριάδνης.
Στην ελληνική μυθολογία, η Δήμητρα είναι η θεά της συγκομιδής, που επόπτευε τα δημητριακά, τη γονιμότητα της γης και τις εποχές.
Θέλοντας να τιμήσουμε λοιπόν την ελληνική μυθολογία και την Κρητική παράδοση αποφασίσαμε να δώσουμε τα ονόματα των τριών αδερφών αλλά και της θεάς Δήμητρας στις κατοικίες μας.

Οι Βίλλες μας

Elounda Olea

80m2 / 2 Υπνοδωμάτια / 2 Μπάνια

Είτε επιθυμείτε να ζήσετε ρομαντικές στιγμές είτε να κάνετε οικογενειακώς ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, η βίλα ΕΛΑΪΣ θα ικανοποιήσει σίγουρα τις προσδοκίες σας.

Elounda Olea

80m2 / 2 Υπνοδωμάτια / 2 Μπάνια

Το ζενίθ της άνεσης και της ησυχίας θα το βρείτε στη Βίλα ΟΙΝΩ, όπου η ηρεμία συναντά την ομορφιά.

Elounda Olea

80m2 / 2 Υπνοδωμάτια / 2 Μπάνια

Συνδυάζοντας το  παραδοσιακό ύφος με μοντέρνα στοιχεία, η διώροφη Βίλα ΑΘΗΝΑ είναι εδώ για να στεγάσει στιγμές πολυτέλειας και άνεσης.

Τα Διαμερίσματά μας

Elounda Olea

80m2 / 2 Υπνοδωμάτια / 2 Μπάνια

Το διαμέρισμα Δήμητρα είναι ένας ναός ηρεμίας και χαλάρωσης  που συνδυάζει το εκλεπτυσμένο στυλ, την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών  και  την ιδανική τοποθεσία διατηρώντας πάντα την ιδιωτικότητα και κρατώντας τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά.

Elounda Olea

80m2 / 2 Υπνοδωμάτια / 2 Μπάνια

Η υψηλής ποιότητας διαμονή σε συνδυασμό με τους υπέροχους  χώρους και τις ανέσεις είναι ό,τι περιγράφει καλύτερα το Διαμέρισμα ΣΠΕΡΜΩ.